45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.kartupeļi250 gkāposti1 gab.burkāns3 glāzespiens1 bundžiņa konservētas kukurūzas200 gsaldēti zaļie zirnīši2 gab.olu dzeltenumi2 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Kartupeļus, burkānus nomizo. Kāpostus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Kartupeļus un burkānus sagriež kubiņos.
2
Dārzeņus pārlej ar ūdeni tā, lai tie būtu nosegti, bet ne vairāk, liek vārīties, līdz tie ir gatavi.
3
Dažas minūtes pirms tam pievieno arī kukurūzu, kam noliets šķidrums un saldētus zirnīšus.
4
Pievieno pienu un vāra, līdz piens uzmet burbuli.
5
Cieti vārītu olu baltumus atdala no dzeltenuma, dzeltenumus saberž kopā ar sviestu un pievieno zupai pirms pasniegšanas.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Ieva
LaunagsGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursBurkāniKartupeļiKukurūzaKāpostiPiensZirņiDārzeņu zupasPiena zupasZaļie zirnīši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit