50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gžāvēts šķiņķis2 gab.sīpoli1 gab.ķiploka daiviņa500 gkāposti200 gtomāti sāls pipari4 šķēlessakaltusi rupjmaize2 ĒKmargarīns
Pagatavošana
1
Sīpolus, ķiplokus smalki sagriež, apcep augu eļļā, pieliek tomātus un pasautē.
2
Tad pievieno smalki sagrieztus kāpostus, pielej mazliet ūdens.
3
Pieber sāli, piparus un vāra.
4
Šķiņķi sagriež gabaliņos, apcep un pievieno dārzeņiem.
5
Mazliet apbrūnina rupjmaizes šķēlītes un pievieno zupai.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit