60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 gab.paciņa sviesta2.5 glāzemilti0.5 glāzecukurs PILDĪJUMAM:1 gab.paciņa biezpiena2 gab.olas1 gab.apelsīns0.5 glāzecukurs
Pagatavošana
1
Miltos ierīvē sviestu un pieber ½ glāzi cukura. Ar rokām saberž drupačās.
2
Ietaukotā cepamā veidnē iekaisa ½ drupačas.
3
Pildījums: biezpienu ar karoti samīca, iemaisa olas, ½ glāzi cukura un sablenderētu, ar visu mizu, apelsīnu.
4
Pildījumu liek uz drupačām un pārkaisa atlikušo pusi drupaču.
5
Pīrāgu liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 180*C līdz gatavs.
6
::!recepte::
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit