Foto: Shutterstock
Dzērveņu mērci pasniedz atdzesētu pie saldiem ēdieniem, kas pagatavoti no putraimu, miltu izstrādājumiem, olām.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

100 gūdens25 gdzērvenes15 gcukurs2 gkartupeļu milti

Pagatavošana

1

Dzērvenes saspaida, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra. Tad šķidrumu izkāš, pievieno cukuru, aukstā ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti un uzvāra.

2

Tāpat gatavo jāņogu, aveņu u. c. ogu mērces.

3

Ogu mērces pasniedz atdzesētas pie saldiem ēdieniem, kas pagatavoti no putraimu, miltu izstrādājumiem, olām.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!