15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gūdens25 gdzērvenes15 gcukurs2 gkartupeļu milti
Pagatavošana
1
Dzērvenes saspaida, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra. Tad šķidrumu izkāš, pievieno cukuru, aukstā ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti un uzvāra.
2
Tāpat gatavo jāņogu, aveņu u. c. ogu mērces.
3
Ogu mērces pasniedz atdzesētas pie saldiem ēdieniem, kas pagatavoti no putraimu, miltu izstrādājumiem, olām.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit