Sastāvdaļas norādītas uz vienu litru ūdens.
270Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
200 gliellopa kauli50 gsīpoli50 gpētersīļi un selerijas150 gpuķkāposti50 gburkāni25 gzaļie zirnīši (lobīti) sāls zaļumi
Pagatavošana
1
Liellopu kaulus sacērt, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un uz mazas liesmas vāra 2—3 stundas, nosmeļot pa reizei taukus.
2
Sīpolus, burkānus, pētersīļus un selerijas sagriež plānās šķēlītēs un uz pannas apbrūnina, pievieno buljonam un turpina vārīt. Sāli buljonam pieliek vārīšanas beigās.
3
Buljonu vāra 4—5 stundas, izkāš, lej zupas šķīvjos un pievieno atsevišķi sālsūdenī vārītus dārzeņus, sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
LaunagsĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursGaršvielas un garšaugiPētersīļiZirņiViegla vasaras maltīteLiellopa kauliZiedkāposti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit