Foto: Shutterstock
Ērkšķogu un banānu ievārījums noderēs gan pankūkām, gan maizītēm, gan tortēm un kūkām.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 kgērkšķogas1 kgbanāni3 kgcukurs0.5 glāzeūdens

Pagatavošana

1

Ērkšķogas notīra un nomazgā. Liek katliņā un pielej ūdeni. Maisot vāra, kamēr ogas ir nedaudz izšķīdušas. Pievieno nomizotus un sagrieztus banānus.

2

Turpina vārīt aptuveni 15 minūtes, tad pieber cukuru. No uzvārīšanās brīža vāra apmēram 15 minūtes. Vēl karstu pilda tīrās burciņās.

* ievārījumu vāra no pusgatavām ogām. Vārot ievārījumu no gatavām ogām, to var izmantot kūku cepšanai. Ērkšķogas līdzināsies rozīnēm.

Iesūtīja: kocers

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!