4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgērkšķogas1 kgbanāni3 kgcukurs0.5 glāzeūdens
Pagatavošana
1
Ērkšķogas notīra un nomazgā. Liek katliņā un pielej ūdeni. Maisot vāra, kamēr ogas ir nedaudz izšķīdušas. Pievieno nomizotus un sagrieztus banānus.
2
Turpina vārīt aptuveni 15 minūtes, tad pieber cukuru. No uzvārīšanās brīža vāra apmēram 15 minūtes. Vēl karstu pilda tīrās burciņās.
* ievārījumu vāra no pusgatavām ogām. Vārot ievārījumu no gatavām ogām, to var izmantot kūku cepšanai. Ērkšķogas līdzināsies rozīnēm.
Iesūtīja: kocers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit