3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgzaļas ērkšķogas2 kgcukurs3 glāzesūdens
Pagatavošana
1
Ogas notīra, iegriež katrai sānos, ar asu kociņu izņem sēklas, nomazgā.
2
Cukuru ar ūdeni savāra sīrupā, ieber ogas, lai nogrimst
3
Vāra ar pārtraukumiem 20-30 min, 5-10 min pavāra, noņem putas, noņem no uguns, lai 5-10 min pastāv. Tā rīkojas līdz ogas kļūst smagas un grimst sīrupā.
4
Salej bļodā, aukstu pilda burkās, aizsien, glabā vēsā vietā.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit