12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gmedījuma gaļa400 gcūkgaļa4 gab.ķiploka daivas2 šķēlesbaltmaize200 gkāposti2 gab.sīpoli1 gab.burkāni pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšassāls1 gab.olas50 mlsaldais krējums piens maizes mērcēšanai
Pagatavošana
1
Samaļ abas gaļas, samaisa visu, piemal ķiploku un pienā izmērcētu baltmaizi.
2
Uz pannas apcep kāpostus, kamēr smuki, brūngani un mīksti. Apcep sakapātus sīpolus un rīvētus burkānus.
3
Kad dārzeņi nedaudz padzisuši, jauc tos kopā ar gaļu, liek piparus, sāli, olu un saldo krējumu.
4
Veido kotletes un cep uzkarsētā pannā no abām pūsēm, līdz kotletes ir zeltaini brūnas.
5
Ja vēlas, kotletes var pārliet ar saldo krējumu un pasutināt zem vāka.
Iesūtīja: Kashel
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit