40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
200 gpiparkūkas180 gsviests3 ĒKkakao4 Filadelfijas siera paciņas1 tumšās šokolādes tāfelīte1 ķirši vai burciņa ķiršu kompota bez kauliņiem pēc garšascukurs putukrējums flakonā
Pagatavošana
1
Piparkūkas, kakao un sviestu seblendē viendabīgā masā. Ber kūkas veidnē ar noņemamu malu un cieši noblietē.
2
Tad Filadelfijas sieru samaisa nedaudz ar cukuru pēc garšas un pielej izkausētu melno šokolādi, kārtīgi sakuļ ar mikseri un klāj uz piparkūku pamatnes, izlīdzinot ar platu nazi (jo masa nav lejama).
3
Beigās bagātīgi dekorē ar "pūšamo" putukrējumu un konservētiem ķiršiem vai ķiršu mērci (te atradīsi mērces recepti). Liek ledusskapī uz 2 stundām, bet visgaršīgākā kūka ir otrajā dienā.
Iesūtīja: Andzela
Ziemassvētku receptesFiladelfijas siersPiparkūkasSaldais krējumsTumšā šokolādeKārtojumi un šarlotesTortes un kūkasPasniegt nākamajā dienāKakaoKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit