45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.forele sāls malti melnie pipari baziliks koriandrs1 saujadzērvenes2 gab.citronu sula apelsīns
Pagatavošana
1
Svaigai forelei notīra zvīņas, nogriež galvu, izņem iekšas, nogriež lielākās spuras un nomazgā. Pēc tam nosusina lieko ūdeni.
2
Tad zivi gan no iekšpuses, gan ārpuses ierīvē ar sāli, pipariem, baziliku, koriandru un citām garšvielām pēc gaumes.
3
Zivi liek uz folijas un pieber klāt dzērvenes, apslaka ar svaigi spiestu citrona sulu un vēderā saliek apelsīna gabaliņus.
4
Aizloka foliju ciet un cep cepeškrāsnī, līdz gatavs.
Iesūtīja: intak
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit