forele cepetis
Foto: Shutterstock
Īpašus viesus uzņemot - forele ar apelsīniem un dzērvenēm.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.forele sāls malti melnie pipari baziliks koriandrs1 saujadzērvenes2 gab.citronu sula apelsīns

Pagatavošana

1

Svaigai forelei notīra zvīņas, nogriež galvu, izņem iekšas, nogriež lielākās spuras un nomazgā. Pēc tam nosusina lieko ūdeni.

2

Tad zivi gan no iekšpuses, gan ārpuses ierīvē ar sāli, pipariem, baziliku, koriandru un citām garšvielām pēc gaumes.

3

Zivi liek uz folijas un pieber klāt dzērvenes, apslaka ar svaigi spiestu citrona sulu un vēderā saliek apelsīna gabaliņus.

4

Aizloka foliju ciet un cep cepeškrāsnī, līdz gatavs.

Iesūtīja: intak

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!