40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ķirbis svaigs ingvers garšvielas kausētais siers
Pagatavošana
1
Sagriež ķirbi mazos gabaliņos un liek ūdenī vārīties. Ūdens katlā tā nedaudz, lai nosedz ķirbjus.
2
Pieliek klāt svaigu ingvera sakni (tas šīs zupas sāls), kaut kādu garšvielu miksli, piemēram Anniņas bez sāls sauso maisījumu.
3
Visu nedaudz vāra, kamēr ķirbis mīksts.
4
Nobeigumā visu sablenderē.
5
Pievieno kausēto sieru, bet var skābu krējumu, saldu krējumu, sviestu (kas kuram garšo).
6
Lielākā problēma, ka tas ingvers ne vienmēr ir mājās un blenderēšana. Es, piemēram, ingvera sakni ņemu āra pirms blenderēšanas, jo, man šķiet, ka citādi pārāk spēcīga garša sanāk.
7
Šī zupa ir tieši drēgniem, vēsiem rudens vakariem un ziemā. Labi sasilda, eksotiska garša.
Iesūtīja: oga-poga
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiIngversBiezzupas un krēmzupasviegliIkdienas maltīteiķirbisKausētais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit