60Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
150 gliellopa kauli200 gkartupeļi50 gburkāni10 gsīpoli5 gpētersīļi un selerijas garšvielas zaļumi3 gab.tomāti FRIKADELĒM:65 gliellopu cūkas vai teļa gaļas mīkstums5 gsīpoli0.5 gab.ola5 gbaltmaize pipari sāls
Pagatavošana
1
Vāra liellopu gaļas buljonu, izkāš, pievieno kubiņo sagrieztus burkānus, kartupeļus, sīki sasmalcinātus sīpolus, pētersīļus un selerijas.
2
Kad burkāni un kartupeli gandrīz mīksti, tad pieliek piparus, lauru lapas, sāli, izveidotas frikadeles, ripiņās sagrieztus tomātus un vāra, līdz frikadeles gatavas.
3
Frikadeļu sagatavošana: gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes izmaļ gaļas mašīnā, pieliek sīki sagrieztu sīpolu, olu, sāli, smalkos piparus un samaisa.
4
Ar ūdenī samitrinātām rokām izveido mazas, apaļas frikadeles.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Grūtnieces ēdienkarteĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursVārīšanaBaltmaizeCūkgaļaGaršvielas un garšaugiPipariTomātiGaļas zupas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit