15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
4 gab.olu baltumi200 gsiers2 ĒKmilti0.5 TKsoda2 ĒKsasmalcināti pētersīļi sāls
Pagatavošana
1
Baltumus sakuļ stingrās putās un, turpinot kult, iejauc smalki sarīvētu sieru, ar sodu sajauktus miltus un samaisa pabiezu, gaisīgu masu.
2
No gatavās masas veido nelielas bumbiņas (lazdu rieksta lielumā), apviļā miltos un cep taukvāres katlā 2 - 3 minūtes 150*C.
3
Gatavas bumbiņas pārkaisa ar sagrieztiem pētersīļiem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit