50Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 gab.bundža iebiežināta piena3 gab.olas500 gmilti1 gab.paciņa cepamais pulveris
Pagatavošana
1
Iebiezināto pienā iekuļ olas.
2
Masā iemaisa izsijātus miltus, cepamo pulveri un samīca mīklu. Mīklai ir jābūt elastīgai un viegli padodas veidošanai.
3
Mīklu sadala 3 daļās.
4
No mīklas veido vai nu bumbiņas, vai nu strēmelītes, es veidoju riņķīšus.
5
Katliņā ielej eļļu un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai.
6
Pončikus apcep eļļā no abām pusēm.
7
Gatavos pončikus liek uz papīra salvetēm, lai notek lielā eļļa.
8
Atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja:
Bērnu ballītes ēdieniVārīšanaCepamais pulverisMiltiOlasCepumiPīrāgi un smalkmaizītesIebiezinātais piens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit