35Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēlesgaļa3 ĒKtauki1 gab.sīpols1 glāzesarkanvīns2 saujasšampinjoni1 gab.burkāni1 ĒKtomātu pasta2 ĒKmilti2 ĒKeļļa naža galssarkanie pipari malti melnie pipari sāls
Pagatavošana
1
Gaļas gabaliņus (150 g katrs) viegli izklapē ar gaļas āmurīti, uzkaisa sāli, piparus, apviļā miltos un strauji apcep uzkarsētā eļļā, pāris minūtes no abām pusēm.
2
Smalki sagrieztus sīpolus apcep katlā, pievieno šķēlēs sagrieztus burkānus, turpina cept vēl pāris minūtes, tad pievieno gabalos sagrieztas sēnes un cep vēl 3-4 minūtes. Noņem no uguns, pievieno sarkanos piparus, tomātu pastu. Pārlej ar sarkanvīnu un pāris minūtes sautē.
3
Gaļu liek katlā, pārlej ar sagatavoto mērci, lai gaļa ir nosegta. Uzliek kallam vāku un uz mazas liesmas sautē aptuveni pusotru stundu.
4
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit