gaļas fileja
Foto: Shutterstock
Greznai maltītei - gaļas pīne no trīs veidu gaļas.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
100 gliellopa fileja100 gvistas fileja100 gcūkgaļas fileja eļļa garšvielas sāls pipari

Pagatavošana

1

Katru viegli izdauzītu gaļas šķēli sagriež 3 garās strēmelēs, pārkaisa ar garšvielām un (pa vienai no katras gaļas) sapin pīnēs.

2

Pīņu abus galus var nostiprināt ar irbulīti. Cep sakarsētā eļļā uz lēnas uguns līdz gatavībai.

3

Pasniedz ar dārzeņu salātiem un kartupeļiem (ceptiem,vārītiem un frī).

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!