60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
100 gliellopa fileja100 gvistas fileja100 gcūkgaļas fileja eļļa garšvielas sāls pipari
Pagatavošana
1
Katru viegli izdauzītu gaļas šķēli sagriež 3 garās strēmelēs, pārkaisa ar garšvielām un (pa vienai no katras gaļas) sapin pīnēs.
2
Pīņu abus galus var nostiprināt ar irbulīti. Cep sakarsētā eļļā uz lēnas uguns līdz gatavībai.
3
Pasniedz ar dārzeņu salātiem un kartupeļiem (ceptiem,vārītiem un frī).
Iesūtīja: Vineta
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasMātes dienas ēdieniCūkgaļas filejaPipariVistas filejaMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit