sukādes, karote
Foto: Shutterstock
Pašu gatavotas - gandrīz sukādes. Var izmantot kūkās, var ēst tāpat – kā konfektes. No sīrupa sanāca dikti gards padzēriens.
80Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cukurs apelsīni ūdens greipfrūti

Pagatavošana

1

Izkausēju cukuru, tas sanāca brūns, nu tāds, drusku karamelizējies, pielēju ūdeni (apmēram tikpat, cik cukurs), sanāca sīrups.

2

Iesākumā sametu tajā sīrupā sasmalcinātas apelsīnu miziņas. Palika apelsīni, bez tam miziņu nebija daudz. Nedaudz pafunktierēju un smalki sagriezu arī apelsīnu, iemetu arī to sīrupā. Vēl paštukoju un iegriezu arī greipfrūtu, to gan bez mizas.

3

Pavārīju maisot, līdz sīrups palika nedaudz.

4

Ar putu karoti izķeksēju biezumus, saliku uz plāts (prasījās uz cepamā papīra, bet man nebija) un kādu stundiņu pakaltēju cepeškrāsnī 120-130*C.

Iesūtīja: svešiniece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!