80Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cukurs apelsīni ūdens greipfrūti
Pagatavošana
1
Izkausēju cukuru, tas sanāca brūns, nu tāds, drusku karamelizējies, pielēju ūdeni (apmēram tikpat, cik cukurs), sanāca sīrups.
2
Iesākumā sametu tajā sīrupā sasmalcinātas apelsīnu miziņas. Palika apelsīni, bez tam miziņu nebija daudz. Nedaudz pafunktierēju un smalki sagriezu arī apelsīnu, iemetu arī to sīrupā. Vēl paštukoju un iegriezu arī greipfrūtu, to gan bez mizas.
3
Pavārīju maisot, līdz sīrups palika nedaudz.
4
Ar putu karoti izķeksēju biezumus, saliku uz plāts (prasījās uz cepamā papīra, bet man nebija) un kādu stundiņu pakaltēju cepeškrāsnī 120-130*C.
Iesūtīja: svešiniece
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit