Foto: Shutterstock
Gardas kotletes no vistas filejas ar sieru un majonēzi.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 vistas filejas3 ķiploka daiviņas2 ĒKmilti vai ciete100 mlmajonēze180 gsiers

Pagatavošana

1

Fileju sakapā vai samaļ gaļas mašīnā, izmantojot rupjāko sietiņu,

2

Piespiež masai ķiploku. Ierīvē sieru (~20% no kopējās masas), pievieno majonēzi, karoti miltu vai cietes, sāli, piparus. Visu samaisa.

3

Cep uz pannas sakarsētā eļļā, līdz no abām pusēm ir smuki brūnas.

Iesūtīja: Joka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!