40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 vistas filejas3 ķiploka daiviņas2 ĒKmilti vai ciete100 mlmajonēze180 gsiers
Pagatavošana
1
Fileju sakapā vai samaļ gaļas mašīnā, izmantojot rupjāko sietiņu,
2
Piespiež masai ķiploku. Ierīvē sieru (~20% no kopējās masas), pievieno majonēzi, karoti miltu vai cietes, sāli, piparus. Visu samaisa.
3
Cep uz pannas sakarsētā eļļā, līdz no abām pusēm ir smuki brūnas.
Iesūtīja: Joka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit