Foto: DELFI
Garneļu salāti ar avokado un ananasiem - bagātīga garšu buķete.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

garneles lapu salāti tomāti gurķi ananasi avokādo melone

Pagatavošana

1

Atsaldē garneles un notīra.

2

Bļodā sagriež zaļās salātlapas, tomātu, gurķi, konservētus ananāsus, avokado, meloni un tālāk jau var variēt attiecīgi gadalaikam, piemēram, zemenes, arbūzs, persiks, un protams, pieliek garneles.

3

Visu samaisa un liek šķīvjos.

4

Atsevišķi noliek mērcītes. Var salātu mērci (caurspīdīgo). Var pats pagatavot krējuma mērci. Tā nu tīri gaumes lieta.

Iesūtīja: Maza1

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!