
45Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
50 gbaltmaize700 gtomāti1 gab.gurķis0.5 glāzemajonēze3 ĒKetiķis sīpols1 ĒKsasmalcināti pētersīļi cukurs pipari sāls malti sarkanie pipari ledus
Pagatavošana
1
Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu. Lielāko tomātu sajauc ar izmērcētu baltmaizi, izberž caur sietiņu.
2
Majonēzi sašķidrina ar etiķi, pielej maisījumam. Pielej ūdeni, pieber sāli, piparus, cukuru, sarīvētus sīpolus.
3
Atlikušiem tomātiem un gurķiem izņem sēkliņas, sagriež gabaliņos, liek zupā.
4
Pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz ar ledus gabaliņiem.
Iesūtīja: Vineta
Ēdieni veģetāriešiemBaltmaizeCukursEtiķisGurķiPipariPētersīļiSarkanie pipariAukstās zupasMajonēzeLedus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit