Foto: Shutterstock
Grauzdiņi ar ķiplokiem - ātri "pazūd" jebkādā tusiņā.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

formas maize jeb ķieģelītis ķiploki eļļa rupjā sāls

Pagatavošana

1

Mīkstam vai cietam ķieģelītim nogriež garoziņu visapkārt. Sagriež biezās šķēlēs, nu apmēram 2x3 cm.

2

Uzlej uz pannas diezgan daudz eļļas, nu vismaz līdz pusei un sakarsē tā, ka, ieliekot maizi, tā uzreiz jau sāk cepties. Eļļai jābūt vienkārši verdošai.

3

Ieliek grauzdiņus un uz lielas uguns apcep. Apcep no abā pusēm uz lielas uguns.

4

Izceptos grauzdiņus ieliek papīra dvieļos, lai sasūcas eļļa.

5

Kad atdzisuši, tad pārvelk ar ķiploka daiviņu pa vienu sānu un otru, ja vēlas ne tik stiprus, tad tik gar vienu sānu - katru grauzdiņu.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!