40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 šķēlesbaltmaize vai rupjmaize3 ķiploka daivas250 gProvansas majonēze200 gsiers250 gkonservēta kukurūza4 vārītas olas
Pagatavošana
1
Maizi sagriež mazos kubikos, liek uz sausas, sakarsētas pannas. Ik pa brīdim apmaisot karsē, lai tie strauji nepiedeg, bet viendabīgi apbrūnē zeltaini. Iespiež ķiploku, izmaisa, lai ķiploks vienmērīgi jūtams.
2
Izklāj grauzdiņus salātu bļodā vai katrā nelielajā trauciņā. Izsmērē majonēzi.
3
Liek kārtu mazos gabaliņos sagrieztu vai sarīvētu sieru. Tad atkal kārta majonēzei.
4
Liek kārtu kukurūzas graudiņu un tada atkal majonēzi.
5
Noslēdz salātu kārtojumu ar sarīvētām, vārītām olām, pārsmērē ar majonēzi un liek ledusskapī ievilkties.
Jo ilgāk tos turēsi ledusskapī, jo sulīgāki kļūs grauzdiņi.
Iesūtīja: nopuuta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit