90Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
125 gliellopa gaļa vai cūkgaļa25 gsīpoli15 gkaltētas baravikas25 gmiežu grūbas15 gskābs krējums garšvielas
Pagatavošana
1
Liellopu vai cūkas gaļu sadala gabaliņos, liek karstā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno noskalotas miežu grūbas.
2
Kad grūbas gandrīz mīkstas, pieliek sīki sasmalcinātu sīpolu, mērcētas, salmiņos sagrieztas baravikas, piparus, lauru lapas, sāli un vāra, līdz gaļa un grūbas mīkstas.
3
Ja vēlas, zupai var pievienot kartupeļus (kartupeļi 200 g, grūbas 15 g). Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu.
Recepte no portāla Cālis.lv Virtuves foruma.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit