Foto: Shutterstock
Garda un ļoti sātīga grūbu un baraviku zupa.
90Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
125 gliellopa gaļa vai cūkgaļa25 gsīpoli15 gkaltētas baravikas25 gmiežu grūbas15 gskābs krējums garšvielas

Pagatavošana

1

Liellopu vai cūkas gaļu sadala gabaliņos, liek karstā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno noskalotas miežu grūbas.

2

Kad grūbas gandrīz mīkstas, pieliek sīki sasmalcinātu sīpolu, mērcētas, salmiņos sagrieztas baravikas, piparus, lauru lapas, sāli un vāra, līdz gaļa un grūbas mīkstas.

3

Ja vēlas, zupai var pievienot kartupeļus (kartupeļi 200 g, grūbas 15 g). Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu.

Recepte no portāla Cālis.lv Virtuves foruma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!