90Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2.5 lūdens pēc garšassāls500 ggaļa75 ggrūbas400 gburkāni400 gkartupeļi3 skābēti gurķi pēc garšasgaršvielas zaļumi
Pagatavošana
1
Lielā katlā lej ūdeni un pievieno sāli – tajā liek vārīties gabaliņos sagrieztu gaļu, pievienojot arī garšvielas un grūbas. Ja izmanto parastās grūbas, tās pirms tam kārtīgi noskalo vairākos ūdeņos.
2
Kad gaļa mīksta, pievieno sarīvētus burkānus un sagrieztus kartupeļus.
3
Gatavai zupai pievieno mazos gabaliņos sagrieztus skābus gurķus.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit