15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gSelgas cepumi ĒKābolu ievārījums100 ghalva ĒKkrējums sasmalcināti rieksti mandeles vai šokolāde
Pagatavošana
1
Katru "Selgas" cepumu noziež ar ievārījumu.
2
Halvu sagriež plānās Šķēlītēs, sasmalcina un samaisa ar krējumu.
3
Uz katra cepuma kaudzītē liek šo maisījumu.
4
Virsū var uzkaisīt sasmalcinātus riekstus, mandeles vai šokolādi.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit