20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
0.5 lūdens200 gievārījums cukurs50 gkartupeļu milti citronskābe
Pagatavošana
1
Ievārījumu izšķīdina karstā ūdenī, uzvāra, izberž caur sietu.
2
Šķidrumam pievieno cukuru, aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti (kartupeļu miltus).
3
Ķīseli uzvāra, lej dziļajos šķīvjos un pārkaisa ar cukuru.
Atdzisušu pasniedz ar pienu, bet kamēr tas vēl silts, var ēst ar biezpienmaizi vai kādu putukrējuma desertu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit