15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
5 šķēlesingvers400 gūdens citronu sula medus
Pagatavošana
1
Nelielā katliņā lej ūdeni un uzvāra.
2
Kad parādās pirmie burbuļi, pievieno sarīvētu vai 3 mm šķēlītēs sagrieztu ingvera sakni, to visu vāra ~15 minūtes, līdz ūdens kļūst gaiši brūns (var uzvārīt un atstāt, lai ievelkas, tad uzvāra atkal).
3
Pievieno svaigu citrona sulu vai citronu šķēles un medu pēc garšas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit