135Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgliellopa vai jaunlopa gaļa3 gab.sīpoli1 TKmalti pipari5 gab.lauru lapas sāls tauki vai eļļa
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež, saklapē, apsāla.
2
Uz gaļas vienas maliņas uzliek lauru lapas gabaliņu un sīpola ripiņu. Gaļu satin kā desiņu. Gaļu var aptīt ar diegu vai koka irbulīti iedurt.
3
Gatavās "desiņas" apcep un sautē "pīlē", līdz gaļa mīksta. Sautējot pievieno sīpolus, ķiplokus, lauru lapas un buljonu.
4
Gatavošanas laiks: 45 minūtes + 1,5 stunda cepšanai.
Iesūtīja: Tatjana B.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit