
60Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
250 gkukurūzas nūjiņas1 kgīriss250 gsviests1 TKcitronskābe
Pagatavošana
1
Lielu katlu liek uz uguns, pievieno sviestu, īrisus un maisot kausē.
2
Masai pievieno 1 tējkarotē vārīta ūdens izšķīdinātu citronskābi, labi izmaisa.
3
Tad pakāpeniski iemaisa kukurūzu.
4
Noņem no plīts un ietin folijā, cepjamajā papīrā vai ieliek vienkāršā plastikāta maisiņā.
5
Desu atdzesē un pasniedz, kad sastingusi.
6
Desa ir skaisti dzeltena, ar patīkamu skābumiņu.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit