10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 sīpols500 gmaltā gaļa1 burkāns1 glāzezaļie zirnīši3 ĒKtomātu pasta buljons vīns vai alus1 kgkartupeļu biezputra1 ola skābs vai saldais krējums
Pagatavošana
1
Apcep sīpolus, malto gaļu, klāt burkānus un zirnīšus (ziemā izlīdzos ar saldētiem), pasautē to visu kopā ar pāris karotēm tomātu pastas, ½ tasīti buljona un šļuku vīna/alus.
2
Apcepto masu liek cepamā traukā, tai pa virsu liek samērā biezu kartupeļu biezeni, kam klāt jēla ola un krējums.
3
Kārtojumu liek cepeškrāsnī un cep, līdz virsiņa ir brūngana.
Iesūtīja: Subiaco
Maltā gaļaSarkanvīnsZirņiDārzeņu ēdieniGaļas sacepumiKartupeļu sacepumiKartupeļu biezputraAngļu nacionālā virtuveZaļie zirnīši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit