45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
siers MĪKLAI:100 mlgaišais alus2 ĒKsaldais krējums1 gab.ola4 ĒKmilti pēc garšassāls0.5 TKcukurs2 ĒKkartupeļu ciete eļļa fritēšanai
Pagatavošana
1
Pagatavo alus mīklu: traukā ielej alu, pievieno olas dzeltenumu, saldo krējumu, sāli, cukuru un sajauc.
2
Iesijā un iemaisa miltus, saputo olas baltumu un iecilā mīklā.
3
Sieru sagriež stienīšos, iemērc alus mīklā.
4
Apgrozot cep taukvāres katlā sakarsētā eļļā pāris minūtes, līdz stienīši ir zeltaini.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Līgo svētku un Jāņu receptesKarstās uzkodasSiera un biezpiena uzkodasKartupeļu cieteCukursEļļaGaišais alusSaldais krējumsSierssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit