240Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgbiezpiens lvājpiens3 gab.olas1 glāzekrējums ķimenes sāls
Pagatavošana
1
Vājpienu uzvāra, atlej 3 litrus, pievieno saberztu biezpienu, karsē, līdz sāk atdalīties sūkalas.
2
Tad pielej atlieto vājpienu, sajauc, uzlej uz drānas un nosulina.
3
Nosulinātam, karstam sieram pieliek 3 sakultas olas, krējumu, ķimenes, labi sakuļ, trauku turot siltā vietā, līdz piedevas vienmērīgi sadalās.
4
Izkulto siera masu salej drānā, noslogo, atdzesē.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit