pildītas plānās pankūkas
Foto: Shutterstock
Jautrās pankūkas ar putukrējumu un banāniem, kuras lieliski papildina rīvēta šokolāde un karameļu sīrups.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
160 gmilti šķipsnasāls1 TKcukurs3 olas250 mlpiens 0.5%2 nelieli banāni250 mlsaldais krējums pēc garšaspūdercukurs100 gtumšā šokolāde, rīvēta karameļu mērce

Pagatavošana

1

Miltus, sāli, cukuru samaisa. Olas sakuļ ar pienu un pakāpeniski iemaisa miltos. Mīklai ļauj 15 minūtes uzbriest.

2

Uzkarsē pannu (ar nepiedegošo virsmu) un izcep astoņas zeltaini dzeltenas pankūkas. Pankūkas pilda ar putukrējumu.

3

Banānus sagriež ripiņās un uzliek uz pankūkām. Katru pankūku pārkaisa ar sarīvētu šokolādi, saritina un pārlej ar karameļu mērci.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!