40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gjēra gaļa10 gtauki10 gsīpoli15 gtomātu biezenis200 gburkāni200 gkāļi pēc garšasčili5 gkviešu milti15 gskābs krējums sāls ķimenes zaļumi
Pagatavošana
1
Gaļu (ar kaulu) sadala porciju gabalos, cep uz pannas sakarsētos taukos, liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni un sautē.
2
Tad pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, burkānus, čili, ķimenes un sautē, līdz gaļa un kāļi mīksti – aptuneni 1.5-2 h.
3
Šķidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.
Lej dziļākā traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Ātri pagatavojami ēdieniZiemassvētku receptesRomantiskas vakariņasBurkāniJēra gaļaKviešu miltiKāļiSkābais krējumsČiliĶimenes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit