sautējums
Foto: Shutterstock
Sātīgais maltītei - jēra gaļas un kāļu sautējums.
40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
400 gjēra gaļa10 gtauki10 gsīpoli15 gtomātu biezenis200 gburkāni200 gkāļi pēc garšasčili5 gkviešu milti15 gskābs krējums sāls ķimenes zaļumi

Pagatavošana

1

Gaļu (ar kaulu) sadala porciju gabalos, cep uz pannas sakarsētos taukos, liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni un sautē.

2

Tad pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, burkānus, čili, ķimenes un sautē, līdz gaļa un kāļi mīksti – aptuneni 1.5-2 h.

3

Šķidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.
Lej dziļākā traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!