Foto: Shutterstock
Vēl viena kabaču recepte - lai ziemā būtu gardi piedevu salāti.
300Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 kgkabači1.5 gab.čili pipars4 gab.paprika1 glāzeetiķis 9%1 glāzecukurs0.5 glāzeseļļa sāls1 gab.tomātu pasta bundžā

Pagatavošana

1

Kabačus un papriku sagriež palielos kubiņos. Čili sagriež nelielos gabaliņos (sēklas neizmanto).

2

Visu samaisa ar eļļu, etiķi un cukuru, atstāj uz 4 stundām ievilkties, tad vāra visu pusstundu.

3

Tad pieliek tomātu pastu vienu bundžu un ķiplokus un pavāra vēl 10 minūtes.

4

Liek burkās, nesterilizē.

Recepte no Cālis.lv arhīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!