300Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgkabači1.5 gab.čili pipars4 gab.paprika1 glāzeetiķis 9%1 glāzecukurs0.5 glāzeseļļa sāls1 gab.tomātu pasta bundžā
Pagatavošana
1
Kabačus un papriku sagriež palielos kubiņos. Čili sagriež nelielos gabaliņos (sēklas neizmanto).
2
Visu samaisa ar eļļu, etiķi un cukuru, atstāj uz 4 stundām ievilkties, tad vāra visu pusstundu.
3
Tad pieliek tomātu pastu vienu bundžu un ķiplokus un pavāra vēl 10 minūtes.
4
Liek burkās, nesterilizē.
Recepte no Cālis.lv arhīva.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit