Foto: Shutterstock
Šie kabači garšos pat kabaču neēdājiem - tā par savu recepti saka portāla Cālis.lv lietotāja DzintarZaķis. Pagatavo un apēd tūlīt vai saglabā rudens un ziemas maltītēm, liekot burkās un glabājot vēsumā!
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 kgkabači4 gab.paprika3 gab.čili1 glāzecukurs1 glāzeeļļa1 glāzeetiķis 9%0.5 gab.burciņa tomātu mērces (Spilva Luksus)

Pagatavošana

1

Kabačus, papriku, čili piparus, ķiplokus sagriež nelielos gabaliņos – ripiņās vai salmiņos.

2

Uzvāra kopā ar tomātu mērci. Kad sāk burbuļot, vāra uz lēnas uguns vēl 20 minūtes un tad – burkās iekšā.

Es neesmu kabaču fane, bet šī recepte ir mmmmm ņam-ņam! Es izmantoju dzeltenos kabačus, tie nešķīst putrā!

Iesūtīja: DZINTARzaķis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!