7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgkabači4 gab.paprika3 gab.čili1 glāzecukurs1 glāzeeļļa1 glāzeetiķis 9%0.5 gab.burciņa tomātu mērces (Spilva Luksus)
Pagatavošana
1
Kabačus, papriku, čili piparus, ķiplokus sagriež nelielos gabaliņos – ripiņās vai salmiņos.
2
Uzvāra kopā ar tomātu mērci. Kad sāk burbuļot, vāra uz lēnas uguns vēl 20 minūtes un tad – burkās iekšā.
Es neesmu kabaču fane, bet šī recepte ir mmmmm ņam-ņam! Es izmantoju dzeltenos kabačus, tie nešķīst putrā!
Iesūtīja: DZINTARzaķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit