Foto: Shutterstock
Viegla un garšīga vasaras zupiņa - kabači ar garšaugiem."Citi mēdz zupai pēc blendēšanas pievienot saldo krējumu vai kausēto sieru, lai būtu sātīgāka, bet man vislabāk garšo tieši šādi, kā receptē!" raksta receptes autore Mafalda.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgkabači1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas4 ĒKolīveļļa1 ldārzeņu buljons baziliks

Pagatavošana

1

Zupas katlā uz vidējas uguns uzkarsē eļļu. Eļļā apcep sīpolu un ķiploku, līdz tie kļūst caurspīdīgi (aptuveni 5 minūtes).

2

Pievieno kubiņos sagrieztus kabačus, tējkaroti sāls un pasautē vēl 5 minūtes, tad pielej buljonu vai ūdeni. Vāra aptuveni 15 minūtes un tad vēl karstu sablendē.

3

Pievieno sīki sakapātu baziliku, piparus un sāli pēc garšas.

4

Vēlreiz uzkarsē. Kad sāk burbuļot, ņem nost no uguns un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!