40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgkabači1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas4 ĒKolīveļļa1 ldārzeņu buljons baziliks
Pagatavošana
1
Zupas katlā uz vidējas uguns uzkarsē eļļu. Eļļā apcep sīpolu un ķiploku, līdz tie kļūst caurspīdīgi (aptuveni 5 minūtes).
2
Pievieno kubiņos sagrieztus kabačus, tējkaroti sāls un pasautē vēl 5 minūtes, tad pielej buljonu vai ūdeni. Vāra aptuveni 15 minūtes un tad vēl karstu sablendē.
3
Pievieno sīki sakapātu baziliku, piparus un sāli pēc garšas.
4
Vēlreiz uzkarsē. Kad sāk burbuļot, ņem nost no uguns un pasniedz.
Receptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursBaziliksKabačiOlīveļļaBiezzupas un krēmzupasDārzeņu buljonsViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit