15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 gab.kabači (nelieli)5 gab.olas milti garšvielas
Pagatavošana
1
Miltus sajauc ar garšvielām.
2
Kabačus sagriež ripiņās un apviļā miltos.
3
Pannā uzkarsē eļļu un apcep kabačus no abām pusēm uz lielas uguns.
4
Apceptos kabačus kārto citā pannā, kas nedaudz ieziesta ar sviestu.
5
Olas sakuļ ar sāli un garšvielām (pēc garšas), pārlej pāri kabaču ripām un uz lēnas uguns cep, līdz ola sacepusies.
Iesūtīja:
BrokastisPannā cepts ēdiensGaršvielas un garšaugiKabačiMiltiDārzeņu ēdieniDārzeņu sacepumiViegla vasaras maltīteOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit