Foto: Shutterstock
Kabaču omletes recepte vieglām brokastīm vai launagam.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 gab.kabači (nelieli)5 gab.olas milti garšvielas

Pagatavošana

1

Miltus sajauc ar garšvielām.

2

Kabačus sagriež ripiņās un apviļā miltos.

3

Pannā uzkarsē eļļu un apcep kabačus no abām pusēm uz lielas uguns.

4

Apceptos kabačus kārto citā pannā, kas nedaudz ieziesta ar sviestu.

5

Olas sakuļ ar sāli un garšvielām (pēc garšas), pārlej pāri kabaču ripām un uz lēnas uguns cep, līdz ola sacepusies.


Iesūtīja:
Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!