Foto: Shutterstock
Vieglām un vasarīgām vakariņām vai brokastīm - kabaču pankūku recepte.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kabacis2 olas milti1 glāzepiens3 ķiploka daiviņas pēc garšassāls eļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Kabaci nomizo, sarīvē uz rupjas rīves, nedaudz nospiež sulu.

2

Kabaču masai pievieno olas, pielej pienu, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, sāli un samaisa. Tad pa porcijām pēc nepieciešamības iemaisa miltus, līdz iegūta pabieza mīkla, ko ar karoti var likt uz pannas un tā netek nost.

3

Apcep pankūkas pannā sakarsētā eļļā no abām pusēm, pasniedz ar skābo krējumu.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!