40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kabacis2 olas milti1 glāzepiens3 ķiploka daiviņas pēc garšassāls eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Kabaci nomizo, sarīvē uz rupjas rīves, nedaudz nospiež sulu.
2
Kabaču masai pievieno olas, pielej pienu, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, sāli un samaisa. Tad pa porcijām pēc nepieciešamības iemaisa miltus, līdz iegūta pabieza mīkla, ko ar karoti var likt uz pannas un tā netek nost.
3
Apcep pankūkas pannā sakarsētā eļļā no abām pusēm, pasniedz ar skābo krējumu.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit