25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kabači siers ķiploki sīpols4 gab.olas(M) milti zaļumi sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Kabačus (jo vairāk grib pankūku, jo vairāk vajag kabačus, es visus produktus lieku "uz aci") nomizo, izgriež mīkstumu. Visu sarīvē uz tādas vidējas rīves - ne tik smalki kā kartupeļu pankūkām.
2
Samaisa un liek uz pannas cepties mazas pankūciņas. Ēd ar krējumu.
Ja slinkums cept pankūkas, var likt veidnē un cepeškrāsnī iekšā - kā sacepumu. Esmu cepusi arī tā, ļoti labi. Par temperatūrām un laiku nemācēšu pateikt, jāskatās pašiem.
Iesūtīja: ilzesk
PusdienasLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiSiersĶiplokiDārzeņu ēdieniPankūkasIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit