Foto: Shutterstock
Gardas kabaču pankūkas ar sieru vai arī sacepums cepeškrāsnī.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kabači siers ķiploki sīpols4 gab.olas(M) milti zaļumi sāls malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Kabačus (jo vairāk grib pankūku, jo vairāk vajag kabačus, es visus produktus lieku "uz aci") nomizo, izgriež mīkstumu. Visu sarīvē uz tādas vidējas rīves - ne tik smalki kā kartupeļu pankūkām.

2

Samaisa un liek uz pannas cepties mazas pankūciņas. Ēd ar krējumu.

Ja slinkums cept pankūkas, var likt veidnē un cepeškrāsnī iekšā - kā sacepumu. Esmu cepusi arī tā, ļoti labi. Par temperatūrām un laiku nemācēšu pateikt, jāskatās pašiem.

Iesūtīja: ilzesk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!