Foto: Shutterstock
Gardas kabaču pankūkas ar karamelizētām maliņām. Recepte no portāla Cālis.lv lietotājas Evulītes krājumiem.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kabači piens sāls cukurs olas milti

Pagatavošana

1

Kabačus nomizo, izņem sēklas un sarīvē uz rupjās rīves.

2

Sarīvētos kabačus aplej ar pienu, tik daudz, lai kabači būtu nosegti, pievieno sāli un cukuru pēc garšas un vāra 5 minūtes (parasti to izdaru iepriekšējā vakarā).

3

Nākamā dienā liek klāt olas un nedaudz miltus. Un cep - zeltaini brūnas un burvīgas pankūciņas.

"Tie kabači, kopā ar cukuru – garšīgi! Maliņas sanāk karamelizētas," teic Evulīte, piebilstot "Jāsaka, ka cukuru lieku daudz. Mīklu sataisu daudz, turu ledusskapī un cepinu svaigas pankūciņas nelielām porcijām - izvelku uz kādām 3 dienām."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!