30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 ĒKželatīns1 paciņa saldais krējums1 TKšķīstošā kafija1.5 TKūdens2 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni un atstāj uzbriest.
2
Saputo saldo krējumu ar cukuru. Kafijas (pulveri) aplej ar ½ TK verdoša ūdens -sanāk stipra kafija. Kafiju ieputo putukrējumā.
3
Ūdens peldē izkausē želatīnu, pielej klāt, kārtīgi samaisa vai saputo. Lej trauciņos un ledusskapī sarecina.
Iesūtīja: Vizmiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit