45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 65
150 gpūdercukurs100 gkafijas uzlējums (2 TK šķīstošās kafijas + 100 g vāroša ūdens)150 gsasmalcināti rieksti150 gsasmalcināta šokolāde malta kafija kokosriekstu skaidiņas
Pagatavošana
1
Cukuru, kafijas uzlējumu, šokolādi un riekstus labi sajauc.
2
Ledusskapī masu atdzesē.
3
Ar rokām veido nelielas lodītes, kuras apvārta: daļu šķīstošās kafijas pulverī un daļu kokosskaidiņās.
4
Liek ledusskapī un uzglabā slēgtā traukā.
Iesūtīja: Inga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit