25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 gab.sviests vai margarīns paciņās0.5 glāzecukurs2 ĒKkakao1 gab.selgas cepumu paciņa1.5 ĒKpiens vai saldais krējujums rupji sadrupināti zemesrieksti kokosriekstu skaidiņas
Pagatavošana
1
Katliņā izkausē sviestu vai margarīnu.
2
Cepumus saberž ar veltni vai saberž ar rokām.
3
Cukuru, kakao un cepumus rūpīgi samaisa ar izkausēto sviestu.
4
Ja maisījums ir pārāk sauss, pievieno pienu vai saldo krējumu.
5
Masu ņem ar tējkaroti un ar rokām savel to bumbiņās.
6
Lai maisījums neliptu pie rokām, saujās paberž sausas cepumu drusciņas.
7
Tad bumbiņas apviļā rupji sasmalcinātos zemesriekstos un kokosriekstu skaidiņās.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasZemesriekstiŠokolāde un konfektesCiti saldēdieniCepumiKakaoKokosriekstu skaidiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit