2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgpīlādži500 gcukurs
Pagatavošana
1
Pēc pirmajām salnām ievāc ogas, sašķiro, nomazgā, blanšē 3-4 minūtes, tad 12-15 stundas mērcē aukstā ūdenī, bieži to mainot.
2
Nosusina, pārkaisa ar cukuru un kaltē.
3
Ogas kaltēt var speciālajā ogu un augļu žāvētājā vai cepeškrāsnī. Izvēloties otro variantu, ņem vērā - vispiemērotākā temperatūra kaltēšanai cepeškrāsnī ir 50 grādi – tā. Kaltē aptuveni 4-5 stundas, cepeškrāsns durtiņām jābūt pavērtām.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit