Foto: DELFI
Saldajam ēdienam - kaltētu augļu zupa.
50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
150 gkaltēti augļi1 lūdens4 ĒKcukurs citronskābe citronu un apelsīnu miziņas kanēlis1 ĒKkartupeļu milti

Pagatavošana

1

Kaltētus augļus nomazgā, pārlej ar karstu ūdeni, ļauj uzbriest, pievieno cukuru un lēni vāra.

2

Kad augļi mīksti, pievieno aukstā ūdenī iejauktu cieti un pulverī saberztas apelsīnu un citronu miziņas, kanēli.

3

Visu uzvāra, ja vajag papildina ar skābi.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!