50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
150 gkaltēti augļi1 lūdens4 ĒKcukurs citronskābe citronu un apelsīnu miziņas kanēlis1 ĒKkartupeļu milti
Pagatavošana
1
Kaltētus augļus nomazgā, pārlej ar karstu ūdeni, ļauj uzbriest, pievieno cukuru un lēni vāra.
2
Kad augļi mīksti, pievieno aukstā ūdenī iejauktu cieti un pulverī saberztas apelsīnu un citronu miziņas, kanēli.
3
Visu uzvāra, ja vajag papildina ar skābi.
Iesūtīja: Vineta
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCitronskābeKanēlisŪdensŽāvēti augļiSaldās zupasviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit