35Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gmilti240 gmargarīns80 gcukurs30 gmagones1 gab.ola20 gkanēlis120 gaprikožu džems
Pagatavošana
1
Margarīnu samīca ar pusi no miltu daudzuma.
2
Olas saputo ar cukuru, pievieno, magones, kanēli, sajauc ar atlikušajiem miltiem.
3
Masu samīca mīklā.
4
Ar cepamo papīru uzklātas cepešpannas izspiež nelielus, piepildītus aplīšus.
5
Cep cepeškrāsnī 180 grādos 15-18 minūtes.
6
Atdzesēto cepumu noklāj ar džemu, "salīmē" kopā, pārkaisa ar pēdercukuru.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit