30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
rauga mīkla sviests kanēlis magones ola
Pagatavošana
1
Izrullē rauga mīklu. Mīklu ieziež ar izkausētu sviestu. Uzber kanēli vai magones. Pa virsu uzber cukuru.
2
Mīklu ar pildījumu rullē kopā - atkarībā no veida, kā tev patīk- man ar rauga mīklu vislabāk patīk, ja mīkla izrullēta aplī atzīmēt centru un uz malām sagriezt visu tādos kā garos trīsstūros, tad ņem no mīklas apļa ārējās malas un rullē katru trīsstūrīti uz vidu un liek cepties pirms tam ar olu apsmērējot.
3
Vēl var sarullēt tādu kā ruleti un sagriezt ik pa 2 cm un to 2 cm gabaliņu vēl pašā vidū nevis sagriezt, bet iegriezt un tad tā kā atlocīt uz malām- izcepot sanāks tāda kā apaļa bulciņa.
4
Jā un sviestu, magones/ kanēli un cukuru ber netaupot- uzber tā lai nosedz mīklu tā, ka nespīd cauri - būs garšīgāk.
Iesūtīja: Aiza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit