Foto: Shutterstock
Vienkāršs un ātrs kanēļmaizītes un magoņmaizītes gatavošanas process.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

rauga mīkla sviests kanēlis magones ola

Pagatavošana

1

Izrullē rauga mīklu. Mīklu ieziež ar izkausētu sviestu. Uzber kanēli vai magones. Pa virsu uzber cukuru.

2

Mīklu ar pildījumu rullē kopā - atkarībā no veida, kā tev patīk- man ar rauga mīklu vislabāk patīk, ja mīkla izrullēta aplī atzīmēt centru un uz malām sagriezt visu tādos kā garos trīsstūros, tad ņem no mīklas apļa ārējās malas un rullē katru trīsstūrīti uz vidu un liek cepties pirms tam ar olu apsmērējot.

3

Vēl var sarullēt tādu kā ruleti un sagriezt ik pa 2 cm un to 2 cm gabaliņu vēl pašā vidū nevis sagriezt, bet iegriezt un tad tā kā atlocīt uz malām- izcepot sanāks tāda kā apaļa bulciņa.

4

Jā un sviestu, magones/ kanēli un cukuru ber netaupot- uzber tā lai nosedz mīklu tā, ka nespīd cauri - būs garšīgāk.

Iesūtīja: Aiza

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!