180Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 paciņa griķi800 gcūkgaļas maltā gaļa4 ĒKskābs krējums0.5 TKmalts kardamons1 ĒKgaršvielas maltai gaļai2 ĒKgaršvielu maisījums kartupeļiem1 kāposts eļļa
Pagatavošana
1
Novāra griķus, nokāš un atdzesē.
2
Samīca malto gaļu ar griķiem, krējumu, kardamonu un maltās gaļas garšvielu, liek ledusskapī.
3
Kāpostam iegriež apkārt kacenam un liek katlā, aplej ar ūdeni un vāra līdz lapas kļūst nedaudz mīkstas.
4
Izņem kāpostu no katla un nedaudz atdzesē. Uzmanīgi pa vienai atdala lapas. Iespējams, ka tālāk ir cietas lapas un kāpostu vajag vēl pavārīt. Kāpostu lapai izgriež cieto kātu.
5
Lapā liek ēdamkaroti gaļas maisījuma un saloka tīteni.
6
Tīteņus apcep eļļā no abām pusēm gaiši brūnus.
7
Kārto lielā katlā pārkaisot ar kartupeļu garšvielu. Pārlej ar verdošu ūdeni un sautē uz lēnas uguns 40 minūtes.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Maija Strode
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit