1440Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgbiezpiens150 ggaišās rozīnes150 gtumšās rozīnes200 gdažādu augļu sukādes2 citroni4 olas200 gsviests200 gcukurs200 gsaldais krējums
Pagatavošana
1
Sviestu sakuļ ar cukuru. Pievieno biezpienu un turpina masu karsēt. Pievieno olas, rozīnes un sukādes, piespiež citronu sulu un pierīvē citrona miziņu. Turpina nepārtraukti maisīt, līdz masa sāk vārīties.
2
Ņem trauku nost no uguns un atdzesē, ik pa brīdim masu apmaisot. Kad tā atdzisusi, pievieno saputotu krējumu.
3
Caurdurī ieliek marli vai lina audumu un ielej biezpiena masu. Masu tur zem sloga no 12 līdz 24 stundām vēsā vietā, ik pa laikam nolejot lieko šķidrumu.
Iesūtīja: Solnce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit